Newsletter


Hyaluron Pen dispozitiv fara ac pentru eliminarea ridurilor

RRP:
488.00 LEI
Pretul Redus:
398.00 LEI (Reducere 90.00 LEI)
Brand:
Condition:
New
Stoc:
La comanda in 10 zile
Livrare:
Calculat la Finalizare


Descriere

Hyaluron Pen este un dispozitiv fara ac non-invaziv pentru aplicarea de botox sau acid hialuronic pentru umplearea ridurilor, usor de utilizat de orcine acasa. Tratamentul are un puternic efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen si elastina, prin introducerea ingredientelor active direct in straturile profunde ale pielii.

Hyaluron Pen dispozitiv fără ac, atenuează fobia acului cu injecție fără ac, jută la reducerea petelor si a ridurilor. Crește nivelul de colagen pentru o pielea nouă și tanară, restabilind elasticitatea pielii. Se utilizeaza pentru ca produsele anti-îmbătrânire să pătrundă adânc în piele fără a o afecta, fără efecte adverse, în condiții de siguranță. Poate fi utilizat pentru peste 10.000 de injecții și este operat de un arc cu auto-acționare. Injectarea rapidă în mai puțin de 1/3 din secundă, micro-orificiu și injecțiile cu presiune automată sigure și nedureroase. Îndepărteaza melanina din corp, îmbunătățind elasticitatea si culoarea pielii, făcând pielea strălucitoare și albă. Se poate utiliza cu succes acasa cu o economie semnificativa de timp si bani.

Tratamentul este recomandat tuturor tipurilor de piele și poate fi folosit pe intreg corpul: fata, gat, decolteu, maini, cearcane sau zone extinse de pe corp in cazul vergeturilor si a pielii lipsite de tonus, celulita.

hyaluron-pen-non-invasive-wrinkle-removal-needle-free-img000033200400h400304537889.jpg

hyaluron-pen-non-invasive-wrinkle-removal-needle-free-img000033200400h400304537888.jpg


Produse Similare


Convertor Valutar

Alegeti o valuta de mai jos pentru a afisa preturile in valuta respectiva.

Romania 1 Leu
European Union EURO

Adauga la Lista de Dorinte

Click pe buton pentru a adauga Hyaluron Pen dispozitiv fara ac pentru eliminarea ridurilor la lista de dorinte.

Produse vizionate recent...